Az Országjáró falatozója

Alsótold - Bableves csárda

Cím: Alsótold, Bablevespuszta 7/8

Tel.: (32) 380 030

NYITVATARTÁS : 10- 21 óráig

E-mail. bablevescsarda@bablevescsarda.hu

Web: A képre kattintva

"Csárdánk a Cserhát déli részén, Alsótold határában a Bableves Pusztán található, a kéktúra útvonal mentén. Kellemes pihenést, felüdülést nyújt a megfáradt túrázóknak.  Míg pecsételjük túralapjukat, megkóstolhatják helyi étel specialitásainkat, vagy felfrissíthetik magukat, szomjukat olthatják kellemes árnyékos teraszunkon. 
Aki több napot szeretne eltölteni, bejárni a környék látnivalóit próbálja ki kényelmes vendégházainkat, apartmanjainkat. "

Balatonszemes - Nessie vendéglő

Cím: Balatonszemes, Kikötő u., 8636

Tel.: (30) 641-00-44

NYITVATARTÁS : 8- 21 óráig

E-mail.: ritahoffmann@gmail.com

Web: A képre kattintva.

 

 

 

 

Nagymaros - Édeske Alíz cukrász műhelye

Cím: Nagymaros, Dózsa György utca 21
Tel.:  (27) 356 258
NYITVATARTÁS : 8 -19:30 óráig
Web: A képre kattintva.
 
"Megalakulásunk óta arra törekszünk, hogy termékeinket tradicionális receptek alapján, minőségi alapanyagok felhasználásával készítsük el vendégeink számára. Az egyik legfontosabb szempontunk, hogy vevőink a boltból elégedett mosollyal az arcukon távozzanak. Ez számunkra a legnagyobb elismerés.

Üzletünk 140 m2-en várja az ide látogatókat, otthonos berendezéssel, kellemes légkörrel és tágas kerthelyiséggel. Belső bútoraink a régi idők cukrászdáját idézik, melynek létrejöttében óriási segítséget jelentett az Angyal Cukrászda,ami 1900-ban nyílt meg Nagymaros Főterén.Sok korhű berendezési tárgyat és a cukrászatban használatos eszközt köszönhetünk nekik. 

Kínálatunkban megtalálhatóak olyan hagyományőrző receptek alapján készült sütemények, mint a Dobostorta, Rigójancsi és a Rákóczi túrós stb. Továbbá figuratorták elkészítését is vállaljuk, melyek esetében fontosnak tartjuk a megrendelő ötletének minél precízebb megvalósítását. Nagy választékot kínálunk saját készítésű fagylaltjainkból, egyidejűleg 24féle ízzel tudunk kedveskedni a hideg édességet kedvelőknek. A kínálat persze sűrűn változik, összesen 90féle - korabeli elnevezéssel - nyalatot jegyzünk. Kínálatunkban szerepel még bon-bon, kézzel készített csokoládé különlegességek, fagylaltkehely, jégkása,saját márkás kávé, házi készítésű bodzaszörp, alkoholos ital stb."
 
 

Őriszentpéter - Pajta Bisztró

Cím: Őriszentpéter, Templomszer 7, 9941

Tel.:  (70) 416 3388

NYITVATARTÁS : Hétfő - Kedd zárva
Asztalfoglalás (ajánlott), információk:  A képre kattintva

 

 

Zebegény - Vasparipa falatozó 

 

Cím: Zebegény, Petőfi tér 6. - (a vasútállomásnál)
Tel.:  (20) 249 0288
NYITVATARTÁS : Csüt. / P. / Szo. / Vas.  12 -19 óráig
E-mail: vasparipa@hotmail.hu
 
 

Flag Counter